منوهای نصب در پنل مدیریت

🔹رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو پیامی صادر کرد.

پیام رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو/ پشتیبانی از دانشجویان به عنوان دیده‌بانان با نشاط و پرانرژی اجتماع

🔹رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو پیامی صادر کرد.

🔻در بخشی از پیام دکتر طیبی آمده است:

🔹شانزده آذر ماه، روز معرفی و بازنمائی دانشجوی طراز انقلاب اسلامی و ایران بزرگ است؛ اما این روز بزرگ در عین حال، برای مراجع تصمیم ساز، مسئولان متولی و همه‌ی ما یادآور این نکته مهم است که دانشجویان به عنوان دیده‌بانان با نشاط و پرانرژی اجتماع، باید پشتیبانی شوند.

🔹امروز، جوانان پرشور دانشجو به رغم مشکلات و نابسامانی‌ها و حجم عظیم یأس پراکنی دستگاه‌های تبلیغاتی دشمن، علاقه‌مند به ایفای نقش خود در پیشرفت کشور هستند و شرکت‌های دانش بنیان و فعالیت‌ها و اقدامات آن ها گواه این موضوع است.

🔹شانزدهم آذر ماه را به همه دانشجویان و خانواده‌های عزیز آنان تبریک گفته و سربلندی و موفقیتشان را آرزومندم.

📌 متن کامل پیام:

آذر ۱۶, ۱۴۰۰

0 پاسخ به "🔹رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو پیامی صادر کرد."

ارسال یک پیغام

تمامی حقوق برای مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر انزلی محفوظ است!