سه شنبه 25 مهر 1396

آخرین به روز رسانی05:43:54 AM GMT

تقدیر از مرکز اموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی بندرانزلی

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

از سوی موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی کشور، از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرانزلی تقدیر به عمل آمد .

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد گیلان، دکتر عبدالرضا مجدالدین، رئیس موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی، چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، با ارسال تقدیرنامه‌ای، از حضور فعالانه مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی بندرانزلی در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای ۲۵ ساله دانشگاه جامع علمی-کاربردی که از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، تقدیر و تشکر کرد.

در قسمتی از این تقدیرنامه آمده است: امید است که با حضور فعال مرکز در این قبیل نمایشگاه‌ها، زمینه لازم برای معرفی و همچنین رشد و بالندگی هرچه بهتر و بیشتر مراکز آموزش عالی علمی-کاربردی فراهم گردد.

شایان ذکر است، از منتخبین این نمایشگاه، در گردهمایی آتی موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی کشور تقدیر و تشکر به عمل خواهد آمد.

خدمات فناوری اطلاعات

گروه مدیریت و خدمات اجتماعی